GDPR

GDPR

 

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

 

C&C COSMETIC COMMERCE SRL. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (de exemplu  contabilitate, procesatori de plati, Fan courier etc.).  C&C COSMETIC COMMERCE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre C&C COSMETIC COMMERCE SRL si clientii sai. 

  C&C COSMETIC COMMERCE SRL  NU divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra.

 Utilizatorii site-ului sunt  singurii raspunzatori de informatiile introduse (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) pentru prelucrarea comenzilor sau primirea notificarilor privind produse sau comenzi. .).  C&C COSMETIC COMMERCE SRL nu va  fi raspunzatoare de eventualele prejudicii cauzate de introducerea unor informatii eronate.

Dupa ce comanda a fost plasata,clientul va fi instiintat pentru confirmarea comenzii si i se va transmite  AWB ul .Confirmarea se poate face prin email / sms.


Politica de securitate a prelucarii datelor cu caracter personal

 

1.  C&C COSMETIC COMMERCE SRL  se angajeaza  :

-protejeaza siguranta si securitatea datelor .

-activitatile desfasurate de noi sunt in conformitate cu legislatia aplicabila referitoare la protectia sigurantei datelor si la securitatea acestora.

Regulament prezinta modul in care sunt colectate si utilizate aceste informatii, precum si conditiile de utilizare ale informatiilor cu caracter personal.

2. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal :

a. datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

b. datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara  va fi compatibila cu aceste scopuri.

c. datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

d. datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturiloe persoanei vizate prevazute de Legea nr. 677 / 2001, cu modificarile si completarile ulterioare.

e. se vor lua masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 

Scopul utilizarii datelor cu caracter personal:

 

 C&C COSMETIC COMMERCE SRL   colecteaza, utilizeaza, prelucreaza si furnizeaza datele personale oferite numai pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate : intocmirea facturilor, expedierea comenzilor catre clientii societatii. 

 

NEACORDAREA  CONSIMTAMANTULUI  PENTRU  PRELUCRAREA  DATELOR CU CARACTER PERSONAL, PRIN ACCEPTAREA IMPLICITA A TERMENILOR SI CONDITIILOR SITE-ULUI, DUCE LA IMPOSIBILITATEA ONORARII COMENZILOR PRIMITE.

 

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul  C&C COSMETIC COMMERCE SRL   , de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda. 

Este considerata frauda si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

 


C&C COSMETIC COMMERCE SRL
RO45305331
J33/2229/2021
Suceava, Str Zorilor nr 12

E-mail: lummia.cosmetics@yahoo.com

Telefon: +40 330 802 683