Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. C&C COSMETIC COMMERCE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "termeni si conditii".


Site-ul www.lummia-cosmetics.ro este proprietatea a:

C&C COSMETIC COMMERCE SRL identificata prin: RO45305331
J33/2229/2021, cu sediul in Localitatea Suceava, Str Zorilor nr 12. Judetul Suceava cu datele de contact: E-mail: lummia.cosmetics@yahoo.com , Telefon: +40 330 802 683.

Replicarea continutului sau a imaginilor fara acordul nostru scris, este strict interzis.

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se poate adauga costul de transport ( daca valoarea comenzii este de maxim 350 RON)

 

Societatea noastra nu percepe nicio alta taxa suplimentara. 

 

Livrarea coletelor se face intr-un interval cuprins intre 2 si 4 zile lucratoare. Livrarea se va face exclusiv cu firma de curierat Fan Courier. 

 

Modalitatea de plata acceptata: card bancar, visa sau mastercard. Nu se accepta carduri cu plata in rate.

 

Cei care viziteaza site-ul  C&C COSMETIC COMMERCE SRL  pot face comentarii pe formularele de contact si/sau comanda si au dreptul de a  impartasi informatii sau pareri pentru fiecare produs in parte sau pe adresa de e-mail a site-ului. Nu se admite continut   ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

Prin inregistrarea unui cont sau a unei comenzi, acceptati dreptul de a folosi datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a indeplini in deplina siguranta efectuarea comenzii si livrarea produselor.

www.lummia-cosmetics.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.lummia-cosmetics.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei C&C COSMETIC COMMERCE SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.lummia-cosmetics.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce

neajunsuri de orice fel pentru C&C COSMETIC COMMERCE SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.


Dreptul de autor a lummia-cosmetics.ro asupra informatiilor publicate pe site Intregul continut al site-ului www.lummia-cosmetics.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea C&C COSMETIC COMMERCE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. folosirea fara acordul C&C COSMETIC COMMERCE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. se permite folosirea site-ului www.lummia-cosmetics.ro numai in limitele metionate in prezentul document.


In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. in aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii

de vanzari C&C COSMETIC COMMERCE SRL. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. in cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii produsului.